Nr. crt.
|
Domeniul de pregătire
|
Calificarea profesională
|
Clasa
|
Titlul CDL-ului
|
Tipul CDL-ului
|
Nr. ore (ore/an)
|
1
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Pregătire de bază / Industrie alimentară
|
a IX-a
|
Protecţie şi siguranţă în industria alimentară
|
Aprofundare
|
90 instruire practică
|
2
|
Învăţământ profesional Industrie alimentară
|
Brutar-patiser-preparator produse făinoase
|
a IX-a
|
Protecţie şi siguranţă în brutării şi patiserii
|
Aprofundare
|
150 instruire practică
|
3
|
Turism şi alimentaţie
|
Pregătire de bază / Turism și alimentație /
Tehnician în gastronomie
|
a IX-a
|
Prelucrarea primară şi termică a alimentelor în unităţile de alimentaţie publică
|
Aprofundare
|
90 instruire practică
|
4
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Pregătire de bază / Industrie alimentară
|
a X-a
|
Prelucrarea materiilor prime din industria alimentară
|
Aprofundare
|
90 instruire practică
|
5
|
Învăţământ profesional Industrie alimentară
|
Brutar-patiser-preparator produse făinoase
|
a X-a
|
Prelucrarea materiilor prime din industria alimentară
|
Aprofundare
|
270 instruire practică
|
6
|
Turism şi alimentaţie
|
Pregătire de bază/Turism și alimentație/Tehnician în gastronomie
|
a X-a
|
Servirea consumatorilor la standarde europene
|
Aprofundare
|
90 instruire practică
|
7
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Tehnician analize produse alimentare
|
a XI-a
|
Managementul de proiect
|
Rezultate ale învăţării suplimentare
|
66 teorie
|
8
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Tehnician în industria alimentară
|
a XI-a
|
Materii prime şi auxiliare în industria de morărit-panificaţie şi fermentativă
|
Aprofundare
|
66 teorie
|
9
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală
|
XI-a
|
Tehnologii specifice de obținere a sortimentelor de brânzeturi
|
Extindere
|
66 teorie
|
10
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Tehnician în morărit, panificaţie şi produse făinoase
|
a XI-a
|
Utilaje în industria morăritului
|
Extindere
|
66 teorie
|
11
|
Învăţământ profesional Industrie alimentară
|
Brutar-patiser-preparator produse făinoase
|
a XI-a
|
Brutăria, artă și pasiune
|
Extindere
|
300 instruire practică
|
12
|
Învăţământ profesional Industrie alimentară
|
Preparator produse din carne și pește
|
a XI-a
|
Obțínerea produselor din carne și pește
|
Extindere
|
300 instruire practică
|
13
|
Turism şi alimentaţie
|
Tehnician în gastronomie
|
a XI-a
|
Tradiție și inovație în arta culinară
|
Extindere
|
66 teorie
|
14
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Tehnician analize produse alimentare
|
a XII-a
|
Verificarea calității produselor alimentare
|
Rezultate ale învăţării suplimentare
|
56 teorie
|
15
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Tehnician în industria alimentară
|
a XII-a
|
Siguranța alimentelor
|
Aprofundare
|
56 teorie
|
16
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală
|
a XII-a
|
Preparate culinare în industria cărnii
|
Extindere
|
56 teorie
|
17
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Tehnician în morărit, panificaţie şi produse făinoase
|
a XII-a
|
Proiectul – de la teorie la practică
|
Rezultate ale învăţării suplimentare
|
56 teorie
|
18
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Tehnician în industria alimentară fermentativă şi în prelucrarea legumelor şi fructelor
|
a XII-a
|
Siguranța alimentară a băuturilor și a conservelor din legume și fructe
|
Aprofundare
|
56 teorie
|
19
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Tehnician în industria alimentară
|
a XII-a, liceu seral
|
Materii prime şi auxiliare în industria alimentară
|
Extindere
|
132
teorie
|
20
|
Turism şi alimentaţie
|
Tehnician în gastronomie
|
a XII-a
|
Meniuri pentru diete și evenimente speciale
|
Rezultate ale învăţării suplimentare
|
56 teorie
|
21
|
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
|
Tehnician în industria alimentară
|
a XIII-a, liceu seral
|
Pași în elaborarea proiectului
|
Rezultate ale învăţării suplimentare
|
108 teorie
|